Har du redan ett ID?

Logga in till Brf Åriket 2 - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till Brf Åriket 2 - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs mer
Bifogade filer

NYCKELHANTERING

Föreningen har avtal om nyckelhantering med BB-Gruppen Lås & Säkerhetscenter. Hos BB-Gruppen kvitterar du ut nycklar, lämnar in nycklar inför flytt och kan göra beställning av extranycklar.

Jörgen Signer är styrelsens nyckelansvarige.

Här följer lite ytterligare information om BB-Gruppen.

 

Öppettider

Vardagar 07.00-16.00 

Hitta hit

Lås & Säkerhetscenter ligger på Kungshörnet i slutet av Kungsgatan.

Busslinje 5, 22 (Centralstationen B2 - Vimpelgatan), 20 (Centralstationen A1 Vimpelgatan) och 42 (Stora Torget A Vimpelgatan)

Extranycklar

Extra nycklar beställs på plats i butiken på Kungsgatan 107. Nycklarna trycks medan du väntar. Det tar ca 10 min. Vänligen medtag giltig legitimation. För att kunna trycka upp nya nycklar fordras att du är angiven som ägare till lägenheten. Är du osäker går det bra att ringa till BB-Gruppen och kontrollera detta.

Utkvittering av nycklar

BB-Gruppen ska lämna ut nycklar bara till dig som står på överlåtelsekontraktet, mot uppvisande av legitimation. Har du inte möjlighet att personligen kvittera ut nycklarna kan du skicka ett ombud som har med sig undertecknad fullmakt från dig samt egen legitimation.

Felanmälan

Fel och brister som uppstår ska felanmälas till styrelsen i bostadsrättsföreningen, exempelvis om en låscylinder gått sönder.

När du flyttar ut

När du flyttar ut måste du alltid se till att den nyckelkvittens som du skrev på då du flyttade in makuleras. Detta gör du på plats hos BB-Gruppen genom att lämna in samtliga nycklar till din lägenhet. Efter kontroll att alla nycklar är kvar ska din kvittens maklueras. Den nya ägaren kan sedan kvittera ut nycklarna till lägenheten. Du och den nya ägaren kan komma in till BB-Gruppen samtidigt ska all hantering lösas på en och samma gång.

Nycklar saknas

Om Om det vid avflytt saknas nycklar så kommer samtliga cylindrar tillhörande lägenheten att behöva läggas om det blir ett så kallat låsbyte. Om ni är osäkra på hur många nycklar ni kvitterat får ni gärna höra av er till BB-Gruppen.

Försenad inlämning

Finns det inga nycklar hos BB-Gruppen vid inflytten så behöver de tillverka nyckel, och ska boka tid för låsbyte med nya ägaren. Skulle rätt antal nycklar lämnas in innan låsbytet har utförts så får den som lämnat in nycklarna för sent stå för tillverkningskostnaden av de nycklar som tryckts upp och bekosta utkörningskostnad.

Kontaktuppgifter

BB-Gruppen Lås & Säkerhetscenter

Kungsgatan 107

753 18 Uppsala

Telefon: 010- 16 36 800

Mail: info.uppsala@bbgruppen.se

 

I kontakt med Lås & Säkerhetscenter ska alltid namn, adress och lägenhetsnummer uppges.

 

 

Brf Åriket 2 
brfariket2.se
JM - Hus att trivas i
www.jm.se