Har du redan ett ID?

Logga in till Brf Åriket 2 - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till Brf Åriket 2 - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs merVälkommen till Brf Åriket 2!

Välkommen till Brf Åriket 2. Vår bostadsrättsförening har 72 lägenheter och ligger i Kungsängen, Uppsala.

Föreningen erbjuder modernt, genomtänkt och bekvämt boende med nära till city, resecentrum och stadspulsen. Nära till Fyrisån och härliga promenader längs åstråket, nära till Stadsträdgården via den nya Hamnspången. Granne med Anna Petrus Park och flera andra härliga parker i närområdet.

Brf Åriket 2 delar innergård och garage med Brf Åriket 1. 

I området finns både livsmedelsbutik, restauranger, service och butiker.

 

Aktuellt i föreningen 

Sommar, sommar, sommar.. Och så lite regn, som vanligt. Årsstämman ligger numera till handlingarna och Styrelsen vill tacka medlemmarna för ett fint engagemang och uppslutning kring denna. Vi ska alla ge oss en dunk i ryggen att vår framtid känns mer än stabil och att föreningen är på god fot. För er som inte närvarade kan meddelas att vissa styrelsemedlemmar lämnat oss och att nya, friska tillskott tillkommit. Därför är nu dessa uppgifter uppdaterade här på hemsidan och inom kort kommer de också uppdateras i varje trappuppgång.

Det är vidare med tunga tangenter som styrelsen måste meddela att Åke Westling, f.d. ordförande och sedermera invald ledamot, blivit tvungen att lämna sitt styrelseuppdrag med omedelbar verkan. Styrelsen vill tacka Åke för det engagemang och gedigna arbete han lagt ner för föreningens vägnar under de cirka två år han var verksam inom styrelsen. Stort tack, Åke.

Till sist har ni säkert noterat att vi äntligen har en grill på innergården. Pandemi och annat har fördröjt beställning och leverans men nu kan vi ÄNTLIGEN grilla på en stor grill på innergården. Grillen delas demokratiskt mellan oss och Åriket 1 och givetvis är det bara att grilla när man känner för det. Även om det inte behövs sägas så är det ju för allas trevnad om vi ser till att sköta grillen även efter att vi använt den, och att vi lämnar den i ett sådant skick som vi önskar finna den i. Det är även beställt en kåpa till grillen och lite andra grill-attribut (borste, hink etc.) men när dessa kan levereras är ännu oklart.

Vi tackar för ordet, och har ni funderingar, frågor eller vill engagera er i styrelsen, stort som smått, så är vi bara ett mail eller telefonsamtal bort.

Väl mött

Styrelsen

 

 

 

Brf Åriket 2 
brfariket2.se